Szexi fehérneműk

Egy fehérnemű akkor igazán szexi ha nem olyan sokat takar, azonban ott igen, ahol szükség van rá. A fehérnemű akkor is igazán lényeges szempont, amikor fel vagyunk öltözve ruhába. Azonban a párunk szempontjából mindenképp ügyelnünk kell arra, hogy vonzónak mutatkozzunk számára fehérneműben is.

Vannak olyan örök kedvencek és vonzó darabok, mint például a fekete vagy piros csipkés fehérnemű, amelyet megbolondítva egy kis harisnyakötővel biztosan szexinek talál majd a párunk. Azonban még a férfiaknak sincsen egyöntetű véleményük a fehérneműket illetően, hiszen vannak akik jobban kedvelik a kihívóbb darabokat, míg mások sokkal inkább az egyszerűbb darabokra indulnak be jobban. Vannak azonban olyan vélemények is, amelyek alapján néhány férfi számára teljesen mindegy, hogy milyen fehérneműt visel egy nő, hiszen nem az teszi szexissé, vagy épp vonzóvá, hanem önmaga.

Azonban mégis vannak olyan tippek és trükkök amivel mi nők, tehetünk annak érdekében hogy az erősebb nem képviselői szexisnek találjanak minket. Például biztosan tudhatjuk hogy szinte minden helyzetben nyerő lehet a csipkés fehérnemű, azonban a lehető legjobb összhatást mindig azzal érhetjük el, ha a testünk formáinak és az alkatunknak megfelelő formájú, fazonú és színű fehérneműt választunk. Igazíthatjuk a fehérnemű színét akár úgy is, hogy a hajunkkal vagy a körmünk színével harmonizáljon, de nagyon fontos, hogy önmagunk szexinek érezzük magunkat benne, hiszen az tesz minket igazán vonzóvá, ha az önbizalmunk is a helyén van.

a