Karkötők és gyűrűk

Az idei évben a kiegészítők főbb irányzatait a karkötők és gyűrűk adják. A hölgyek körében manapság két stílusú kiegészítő paletta áll a rendelkezésre, amelyből válogathatnak. Az egyik ilyen, az állatos-, strassz köves bizsuékszerek megjelenése. Ezek különféle állatokat ábrázoló divatékszerek, amelyek remekül mennek minden típusú és színű ruhadarabhoz, és még az egyszerű, hétköznapi öltözékeket is képesek feldobni.

A baglyokat, nyuszikat, cicákat, kutyákat, békákat, lepkéket és még sorolhatnánk mennyiféle állatot ábrázoló gyűrűk és medálok ellepték a boltok polcait. A kis állatos kiegészítők és ékszerek minden színben kaphatóak, és különböző színes köves kiegészítőként remek kiegészítője lehet bárki öltözékének egy buliba vagy akár egy hétköznapra is.

A másik irányzat főleg a karkötők formájában megjelenő kiegészítő eszköz, amely sportosabb divatot kedvelő hölgyek körében elterjedt, a szilikonos karkötő, és annak mindenféle változata. A szilikonos karkötők minden színben kaphatók, így bármikor kiegészítője lehet egy sportos, vagy akár egy laza, hétköznapi öltözéknek, de ami a legjobb, hogy ilyen kiegészítőket kaphatunk beépített órával is.

Igencsak népszerűek a hölgyek körében is a kifejezetten számukra kifejlesztett, és a férfiak körében is korábban már kedvelt szilikonos órák slim azaz vékonyított változatai. A férfiak körében is népszerűek a szilikonos karpántok azok számára elsősorban, akik a sportos eleganciát követik, azonban az elegánsabb és stílusosabbak körében általában a pecsétgyűrű és a vastagabb ezüstgyűrűk, vékonyabb ezüst karkötő társaságában számítanak elterjedtebbnek.

a