Kalapok és táskák

A 2012-es évben a tavaszi és a nyári kalap-, illetve táskadivatot egyaránt a színesség és a különböző formák jellemzik. A táskákról elmondhatjuk, hogy idén visszaköszönt az ’50-60-70-es évek táska divatja, egy kis formaváltozással fűszerezve, ami megnyilvánul a színek kavalkádjában és a méretekben is egyaránt.

Idén tavasszal, és ezt követően nyáron is mindenképp a vidám, színes táskáké lesz a főszerep, amelyek között találhatunk kisebbet- nagyobbat, rövid füleset és hosszú pántosat is. 2012-ben bátran elővehetjük a csíkos, a szivárvány mindenféle árnyalatában tetszelgős vagy éppen a matrózmintás táskáinkat is, de nyugodtan maradhatunk a lakkozott színűeknél is.

A táskákat akár az utcai viseletünk kiegészítése képpen, akár a strandoláshoz vagy éppen csak egy fesztiválra válasszuk ki, mindenképp vidám kiegészítői lesznek az öltözékünknek. Akár retro stílusban, vagy akár a modernebb típusúakat válasszuk, mindenképp jól döntünk, ha a táska színes, élénk és vidám. Lehet akár virágos, mintás, csíkos, egy-, vagy többszínű is, a lényeg hogy minden beleférjen amire szükségünk van.

Ami a 2012-es kalapdivatot illeti, a tavaszi és nyári darabok között többfélét találhatunk anyagban és színben, valamint méretben is egyaránt. Kezdve a nagyobb nap ellen is védő kalapoktól az egészen kicsi, halászsapka fazonú kalapokig minden szóba jöhet, az anyagokat illetően pedig választhatunk vászon, horgolt, vagy épp műszálas kalapot is, a lényeg hogy jól mutasson az öltözékünkkel. Ha pedig divatkövetők vagyunk, a kiegészítőinket, így a kalapot és a táskát is hangoljuk egymáshoz, hogy harmonizáljanak egymással.

a